Termék kategóriák

Hírek

Pragma, új, fázisvezérelt ultrahangos készülék. Örvényáramos modul elemmel bővithető. Részletesebben a honlap ultrahangos szekciójában.
 Az egységes piaci megjelenés miatt a CHEMETALL átnevezi mágnesezhető poros és folyadék behatolásos vizsgáló anyagait. A különböző névén forgalmazott anyagok az egész világon egységes megnevezéssel kerülnek forgalomba. Az OVERCHEK név kivezetésre kerül. Az anyagok változatlan összetételben de új néven kerülnek kiszállításra. Az új MSDS lapok elkészültek, és megküldjük a felhasználóknak.
Új 200kV CP röntgen készülékkel jelentkezett az ICM! A mindössze 8kg. készülék kiemelkedően jó teljesítményű 100% ciklusidővel. A képen is jól látszanak a készülék és a vezérlő egység méretei. Ideális eszköz az izotópok kiváltására, a digitális radiográfia alkalmazásához és bárhová ahol röntgen készüléket használata ajánlott vagy kötelező.
Megjelent az új extra felbontású XL KODAK képlemez! A HPX-1 digitális rendszer az új képlemezzel C3 filmosztály képminőségét biztosító kiemelkedően jóminőségű felvételek elkészítését garantálja. Mint a többi KODAK képlemez, ez is alkalmazható flexibilis és merevkazettás felvétel készítésnél. Újdonság a gyári összeállítású "FANTOM" szet és kalibráló készlet is!
A  HPX PRO egy kicsi, abszolút mobil CR készülék. Mindössze 16kg, kézipoggyász méretű berendezés. Ehhez a készülékhez fejlesztették ki a fokozott kopás állóságot biztosító teflon bevonatú képlemezt. A magyar nyelvű  műszaki leírások, üzemeltetési és használati utasítások elkészülte után, a következő év elejétől kezdjük meg a berendezések értékesítését.